FLEX!

Inhoud: In de workshop FLEX! (jeugdtaal voor tof, gaaf, cool) ervaart u zelf hoe leuk het is het is om samen met uw leerlingen eigen  interactieve boekjes  te maken met een tablet of pc. Werken met FLEXboekjes is op een motiverende manier werken aan schrijven van teksten, W.O., begrijpend lezen,  woordenschat, spreken, luisteren en 21 eeuwse vaardigheden in één. Helemaal FLEX!

De workshop wordt gegeven in collegiale samenwerking met Keii.

Doelstelling van de cursus U bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen op het gebied van het schrijfonderwijs in het algemeen en het vijffasenmodel in het bijzonder. U kent enkele ICT tools die u in kunt zetten om het schrijfproces te faciliteren en aantrekkelijk te maken voor kinderen. Verdere ondersteuning en verdieping als vervolg op deze workshop behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kan Xperto u ondersteuning en verdieping bieden bij het implementeren ervan bij u op school. Voor wie De workshop FLEX!  is bestemd voor leerkrachten  van de groepen 4 tot en met 8, taal- of bouwcoördinatoren in het basisonderwijs. De training is op HBO-niveau.

Duur van de training 2 bijeenkomsten van 2 ½ uur.

Studiebelasting 10 uur

Kwalificaties De training wordt afgesloten met het uitreiken van een bewijs van deelname.

Studiemateriaal Bij de training hoort een map met handouts en artikelen.

Kosten € 225,- Indien de deelnemer een eigen Ipad meeneemt ontvangt de deelnemer € 10,- korting op het inschrijfgeld.

Condities Minimaal 12  deelnemers, maximaal 20 deelnemers

Locaties en data + tijden Op aanvraag.

Enkele voorbeelden van ebooks die door cursisten gemaakt zijn die de cursus Flex! gevolgd hebben, tijdens het opmaattraject De Taalbrug. De koe De culinaire kant van de koe De schilderkoe De vele gezichten van de koe Groep 2 Donderdagavondgroep vervoer van gif door Brabant Boer zoekt dubbeldoelkoe  De dubbeldoelkoe dubbel ongelukkig? De zon. De oerknal

Groep 3 maandagavondgroep
https://sway.com/s/_cdYW9dz76u4bxBs/embed
https://sway.com/s/9sx9kFQx6Kuyuecb/embed
https://sway.com/s/JnIzCtXkdQ7Or4L4/embed
https://sway.com/s/0_XSwsUUJV-c8tVP/embed
https://sway.com/s/U1Il5oe8FWXrEIAm/embed

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Tjalling Brouwer; tjalling@xperto.nl T 06-27359428